Corporate Training

 

Wim Demeere werkt al meer dan 20 jaar nauw samen met CEOs, bedrijfsleiders en top-managers. Uit deze ervaringen ontwikkelde hij meerdere coaching concepten onder de noemer Martial Manager. Het uitgangspunt is zijn ervaring als atleet en vechtsporter combineren met het zakenleven:

  • Wat kunnen we leren van de precisie, de kracht, de dynamiek, en de geestesgesteldheid van de krijgskunsten?
  • Op welke manier kunnen we deze aspecten gebruiken in de context van ons werk, het ondernemerschap, de omgang met collega’s, managers?
  • Hoe kunnen we de wijsheid van deze vechtsporten gebruiken in het omgaan met de druk van het hectische bedrijfsleven?

Martial Manager bestaat uit meerdere modules waarin aan de hand van theorie en praktijkvoorbeelden de informatie wordt aangeleerd:

Fighting stress 2014 TS
Fighting Stress workshop bij Tereos Syral België

Kern module: Elke vechtsporter die zich voorbereidt voor een gevecht volgt een specifieke, gestructureerde trainingsmethode. In deze module leer je de basisprincipes van deze methode en hoe ze toe te passen in je dagdagelijkse professionele omgeving.

Fighting Stress: Wat is stress en wat doet het met je lichaam en geest? Hoe ga je ermee om, zowel nu onmiddellijk als op de langere termijn? Je leert praktische, no-nonsense technieken om dagelijkse stress aan te pakken.

Controlling Conflict: In elke professionele context ontstaan conflicten van allerlei aard. Welke mentale en fysieke veranderingen onderga je tijdens zo’n conflict? Hoe kan je die onder controle krijgen? Welke zijn de meest productieve technieken om deze conflicten te beheersen en op te lossen? Via een praktisch model leer je conflicten beheersen en aanpakken.

Deze interactieve modules leren de deelnemers op een plezierige manier relevante concepten die ze dadelijk in de praktijk kunnen omzetten. Je kan ze zowel als aparte module, teambuilding of als doorlopende persoonlijke coaching volgen.

 

Voor meer info, gelieve contact op te nemen via dit formulier.

 

Bedrijven die reeds gebruik maakt deze modules:

MM2MM5MM4 MM1 MM3 Cisco

bnpalpro

 

 

rabobank

(Visited 644 times, 1 visits today)